Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Van Den Dries
Werk & Geld

Van Den Dries 89.18 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Van den dries 89.18 punten ten opzichte van Arthur Twello. De financiele of werk- aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Van den dries en Arthur Twello.

Met een duidelijk verschil van 55.39 punten is Van den dries de ten opzicht van Arthur Twello in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Arthur Twello de werknemer is van Van den dries.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 50.27 Punten

Arthur Twello scoort 50.27 punten in relatie tot Van den dries in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Van Den Dries 18.71 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Van den dries 18.71 punten in relatie tot Arthur Twello. Het aantal van 18.71 punten redelijk laag.

Met een verschil van 31.56 punten is Arthur Twello de ten opzicht van Van den dries de winnaar in de Persoonlijke Vaardigheden categorie.
Liefde en Relaties

Van Den Dries 99.32 Punten

Van den dries scoort 99.32 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Liefdes en Relatie. Volgens de berekening is de aantrekkingskracht tot Arthur Twello zeer groot.
Met een verschil van 58.68 punten heeft Arthur Twello ruim verloren van Van den dries in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: