Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Van Den Dries Valckeslotlaan Goes
Werk & Geld

Van Den Dries Valckeslotlaan Goes 91.73 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Van den dries valckeslotlaan Goes 91.73 punten ten opzichte van Arthur Twello. De werk- aantrekkingskracht en/of financiele aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Van den dries valckeslotlaan Goes en Arthur Twello.

Met een duidelijk verschil van 50.23 punten is Van den dries valckeslotlaan Goes de ten opzicht van Arthur Twello in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Arthur Twello de werknemer is van Van den dries valckeslotlaan Goes.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 25.1 Punten

Arthur Twello scoort 25.1 punten in relatie tot Van den dries valckeslotlaan Goes in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Van Den Dries Valckeslotlaan Goes 63.25 Punten

Van den dries valckeslotlaan Goes scoort 63.25 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 38.15 punten is Van den dries valckeslotlaan Goes de ten opzicht van Arthur Twello de winnaar in de Persoonlijke Vaardigheden categorie.
Liefde en Relaties

Van Den Dries Valckeslotlaan Goes 11.98 Punten

Van den dries valckeslotlaan Goes scoort 11.98 punten in relatie tot Arthur Twello op Liefdes en Relatie gebied. 11.98 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Van den dries valckeslotlaan Goes en Arthur Twello zal niet heel sterk zijn.
Met een verschil van 52.09 punten heeft Van den dries valckeslotlaan Goes ruim verloren van Arthur Twello in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: