Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Vanbeuge Valkenkamp Driebergen
Werk & Geld

Vanbeuge Valkenkamp Driebergen 7.6 Punten

In relatie tot Arthur Twello scoort vanbeuge valkenkamp Driebergen 7.6 punten tot in de categorie Werk en Geld. Het aantal van 7.6 punten weinig. Financieel gezien zal vanbeuge valkenkamp Driebergen zich niet erg aangetrokken voelen tot Arthur Twello.

Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Arthur Twello de leiding geeft over vanbeuge valkenkamp Driebergen. Met een verschil van 48.39 punten is Arthur Twello de ten opzicht van vanbeuge valkenkamp Driebergen de winnaar in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 33.22 Punten

Arthur Twello scoort 33.22 punten in relatie tot vanbeuge valkenkamp Driebergen in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Vanbeuge Valkenkamp Driebergen 17.61 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort vanbeuge valkenkamp Driebergen 17.61 punten in relatie tot Arthur Twello. Het aantal van 17.61 punten redelijk laag.

Met een verschil van 15.61 punten scoort Arthur Twello beter dan vanbeuge valkenkamp Driebergen in de categorie persoonlijke vaardigheden dan vanbeuge valkenkamp Driebergen.
Liefde en Relaties

Vanbeuge Valkenkamp Driebergen 81.73 Punten

Binnen deze categorie scoort vanbeuge valkenkamp Driebergen 81.73 punten ten opzichte van Arthur Twello. De aantrekkingskracht zal waarschijnlijk zeer groot zijn op gebied van Liefde en Relaties.
In deze categorie wint Arthur Twello met een verschil van 14.1 punten van vanbeuge valkenkamp Driebergen.
Bekijk ook de Combats tussen: