Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Venker Axel
Werk & Geld

Venker Axel 16.59 Punten

In de Werk en Geld sfeer scoort Venker Axel 16.59 punten in relatie tot Arthur Twello. 16.59 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht op het financiele vlak tussen Venker Axel en Arthur Twello zal dan ook niet heel goed zijn.

Met een verschil van 48.25 punten is Arthur Twello de ten opzicht van Venker Axel de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Arthur Twello de leiding geeft over Venker Axel.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 0.11 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Arthur Twello 0.11 punten in relatie tot Venker Axel. Het aantal van 0.11 punten behoorlijk laag.

Venker Axel 37.96 Punten

Venker Axel scoort 37.96 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 37.85 punten is Venker Axel de ten opzicht van Arthur Twello de winnaar in de Persoonlijke Vaardigheden categorie.
Liefde en Relaties

Venker Axel 7.29 Punten

Op Liefdes en Relatie gebied scoort Venker Axel 7.29 punten in relatie tot Arthur Twello. 7.29 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Venker Axel en Arthur Twello zal dan ook niet heel goed zijn.
Met een verschil van 30.22 punten is Arthur Twello de ten opzicht van Venker Axel de winnaar in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: