Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Verheij Dabek Gerda
Werk & Geld

Verheij Dabek Gerda 57.32 Punten

De samenwerkverhouding tussen Verheij dabek Gerda en Arthur Twello kan sterk zijn. Volgens onze berekening scoor, in de categorie Werk en Geld, Verheij dabek Gerda 57.32 punten in relatie tot Arthur Twello.

Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Verheij dabek Gerda de leiding geeft over Arthur Twello. Met een verschil van 44.04 punten is Verheij dabek Gerda de ten opzicht van Arthur Twello de winnaar in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 0.17 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Arthur Twello 0.17 punten in relatie tot Verheij dabek Gerda. Het aantal van 0.17 punten behoorlijk laag.

Verheij Dabek Gerda 30.69 Punten

Verheij dabek Gerda scoort 30.69 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 30.52 punten is Verheij dabek Gerda de ten opzicht van Arthur Twello de winnaar in de Persoonlijke Vaardigheden categorie.
Liefde en Relaties

Verheij Dabek Gerda 91.08 Punten

Volgens de berekening is de aantrekkingskracht tot Arthur Twello zeer groot. Verheij dabek Gerda scoort 91.08 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Liefdes en Relatie.
Met een verschil van 78.57 punten heeft Arthur Twello duidelijk verloren van Arthur Twello in de Liefde en Relaties categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: