Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Vierhouten Louise An
Werk & Geld

Vierhouten Louise An 27.36 Punten

Vierhouten Louise An scoort 27.36 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Werk en Geld. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht op het gebied van Werk en Geld tussen Vierhouten Louise An en Arthur Twello zijn.

Met een verschil van 63.71 punten heeft Arthur Twello duidelijk gewonnen van Vierhouten Louise An in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 12.84 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Arthur Twello 12.84 punten in relatie tot Vierhouten Louise An. Het aantal van 12.84 punten redelijk laag.

Vierhouten Louise An 75.5 Punten

Vierhouten Louise An scoort 75.5 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 62.66 punten is Vierhouten Louise An ruim de winner ten opzichte van Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Vierhouten Louise An 7.96 Punten

Op Liefdes en Relatie gebied scoort Vierhouten Louise An 7.96 punten in relatie tot Arthur Twello. 7.96 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Vierhouten Louise An en Arthur Twello zal dan ook niet heel goed zijn.
Met een verschil van 49.09 punten heeft Vierhouten Louise An verloren van Arthur Twello in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: