Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Viljoen Drieling Van
Werk & Geld

Viljoen Drieling Van 78.25 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Viljoen Drieling Van en Arthur Twello. Viljoen Drieling Van scoort 78.25 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie werk en geld.

Met een verschil van 44.45 punten is Viljoen Drieling Van de ten opzicht van Arthur Twello de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Viljoen Drieling Van de leiding geeft over Arthur Twello.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 52.5 Punten

Arthur Twello scoort 52.5 punten in relatie tot Viljoen Drieling Van in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Viljoen Drieling Van 12.81 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Viljoen Drieling Van 12.81 punten in relatie tot Arthur Twello. Het aantal van 12.81 punten redelijk laag.

Met een verschil van 39.69 punten is Arthur Twello de ten opzicht van Viljoen Drieling Van de winnaar in de Persoonlijke Vaardigheden categorie.
Liefde en Relaties

Viljoen Drieling Van 4.89 Punten

Op Liefdes en Relatie gebied scoort Viljoen Drieling Van 4.89 punten in relatie tot Arthur Twello. 4.89 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Viljoen Drieling Van en Arthur Twello zal dan ook niet heel goed zijn.
Met een verschil van 35.89 punten is Arthur Twello de ten opzicht van Viljoen Drieling Van de winnaar in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: