Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Voerman Corn
Werk & Geld

Voerman Corn 34.86 Punten

Volgens de berekening is kan er een zekere aantrekkingskracht op financiel gebied tussen Voerman corn en Arthur Twello zijn. Voerman corn scoort 34.86 punten in de categorie Werk in Geld in relatie tot Arthur Twello.

Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Arthur Twello de leiding geeft over Voerman corn. Met een verschil van 48.74 punten is Arthur Twello de ten opzicht van Voerman corn de winnaar in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 1.32 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Arthur Twello 1.32 punten in relatie tot Voerman corn. Het aantal van 1.32 punten behoorlijk laag.

Voerman Corn 4.43 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Voerman corn 4.43 punten in relatie tot Arthur Twello. Het aantal van 4.43 punten behoorlijk laag.

Met 3.11 punten verschil scoort Voerman corn net iets beter dan Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Voerman Corn 70.93 Punten

Voerman corn scoort 70.93 punten in relatie tot Arthur Twello in deze categorie. Volgens de berekeningen is er een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Voerman corn en Arthur Twello.
Met een verschil van 33.35 punten verliest Arthur Twello van Voerman corn in deze categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: