Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Waterland Zaanstreek Realdancerad Robbins Eddy
Werk & Geld

Waterland Zaanstreek Realdancerad Robbins Eddy 23.22 Punten

Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht op het gebied van Werk en Geld tussen Waterland Zaanstreek realdancerad robbins Eddy en Arthur Twello zijn. Waterland Zaanstreek realdancerad robbins Eddy scoort namelijk 23.22 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Werk en Geld.

In de in de categorie Werk en Geld is Arthur Twello met 4.34 punten verschil iets beter dan Waterland Zaanstreek realdancerad robbins Eddy.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 54.11 Punten

Arthur Twello scoort 54.11 punten in relatie tot Waterland Zaanstreek realdancerad robbins Eddy in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Waterland Zaanstreek Realdancerad Robbins Eddy 10.64 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Waterland Zaanstreek realdancerad robbins Eddy 10.64 punten in relatie tot Arthur Twello. Het aantal van 10.64 punten redelijk laag.

Met een verschil van 43.47 punten is Arthur Twello ten opzichte van Waterland Zaanstreek realdancerad robbins Eddy de winnaar in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Waterland Zaanstreek Realdancerad Robbins Eddy 70.2 Punten

Waterland Zaanstreek realdancerad robbins Eddy scoort 70.2 punten in relatie tot Arthur Twello in deze categorie. Volgens de berekeningen is er een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Waterland Zaanstreek realdancerad robbins Eddy en Arthur Twello.
Met 29.32 punten verschil scoort wint Waterland Zaanstreek realdancerad robbins Eddy in de Liefdes en Relatie categorie van Arthur Twello.
Bekijk ook de Combats tussen: