Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Wilde De Axel
Werk & Geld

Wilde De Axel 58.21 Punten

In de categorie Werk en Geld scoort wilde De Axel 58.21 punten in relatie tot Arthur Twello. De samenwerkverhouding tussen wilde De Axel en Arthur Twello kan sterk zijn.

Met een verschil van 49.57 punten is wilde De Axel de ten opzicht van Arthur Twello de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat wilde De Axel de leiding geeft over Arthur Twello.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 12.02 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Arthur Twello 12.02 punten in relatie tot wilde De Axel. Het aantal van 12.02 punten redelijk laag.

Wilde De Axel 13.9 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort wilde De Axel 13.9 punten in relatie tot Arthur Twello. Het aantal van 13.9 punten redelijk laag.

Met 1.88 punten verschil scoort wilde De Axel net iets beter dan Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Wilde De Axel 22.39 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort wilde De Axel 22.39 punten in relatie tot Arthur Twello. De aantrekkingskracht tussen wilde De Axel en Arthur Twello is er maar zal niet heel erg sterk zijn.
Met een verschil van 15.86 punten scoort Arthur Twello beter dan wilde De Axel op Liefdes en Relatie gebied dan wilde De Axel.
Bekijk ook de Combats tussen: