Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Wim Op Den Dries
Werk & Geld

Wim Op Den Dries 22.11 Punten

Wim op den dries scoort 22.11 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Werk en Geld. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht op het gebied van Werk en Geld tussen Wim op den dries en Arthur Twello zijn.

Met een duidelijk verschil van 58.68 punten is Arthur Twello de ten opzicht van Wim op den dries in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Wim op den dries de werknemer is van Arthur Twello.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 81.44 Punten

Arthur Twello scoort 81.44 punten in relatie tot Wim op den dries in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Wim Op Den Dries 18.84 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Wim op den dries 18.84 punten in relatie tot Arthur Twello. Het aantal van 18.84 punten redelijk laag.

Met een verschil van 62.6 punten is Arthur Twello ruim de winner ten opzichte van Wim op den dries in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Wim Op Den Dries 1.38 Punten

Op Liefdes en Relatie gebied scoort Wim op den dries 1.38 punten in relatie tot Arthur Twello. 1.38 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Wim op den dries en Arthur Twello zal dan ook niet heel goed zijn.
In de Liefdes en Relatie categorie heeft Arthur Twello met ruim 91.21 punten verschil, duidelijk gewonnen van Wim op den dries.
Bekijk ook de Combats tussen: