Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Wim Op Den Dries Enschede
Werk & Geld

Wim Op Den Dries Enschede 26.34 Punten

Wim op den dries Enschede scoort 26.34 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Werk en Geld. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht op het gebied van Werk en Geld tussen Wim op den dries Enschede en Arthur Twello zijn.

Met een verschil van 10.19 punten scoort Wim op den dries Enschede beter dan Arthur Twello in de categorie werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 35.03 Punten

Arthur Twello scoort 35.03 punten in relatie tot Wim op den dries Enschede in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Wim Op Den Dries Enschede 4.4 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Wim op den dries Enschede 4.4 punten in relatie tot Arthur Twello. Het aantal van 4.4 punten behoorlijk laag.

Met een verschil van 30.63 punten is Arthur Twello de ten opzicht van Wim op den dries Enschede de winnaar in de Persoonlijke Vaardigheden categorie.
Liefde en Relaties

Wim Op Den Dries Enschede 70.4 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Wim op den dries Enschede en Arthur Twello. Wim op den dries Enschede scoort 70.4 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Liefdes en Relatie.
Met een verschil van 11.96 punten scoort Wim op den dries Enschede beter dan Arthur Twello op Liefdes en Relatie gebied dan Arthur Twello.
Bekijk ook de Combats tussen: