Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Wim Op Den Dries Politie Twente
Werk & Geld

Wim Op Den Dries Politie Twente 46.37 Punten

Wim op den dries Politie Twente scoort 46.37 punten op financiel gebied in relatie tot Arthur Twello. Volgens de berekening zal op gebied van Werk en Geld er chemie zijn tussen Wim op den dries Politie Twente en Arthur Twello.

Met een verschil van 17.76 punten scoort Wim op den dries Politie Twente beter dan Arthur Twello in de categorie werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 25.25 Punten

Arthur Twello scoort 25.25 punten in relatie tot Wim op den dries Politie Twente in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Wim Op Den Dries Politie Twente 46.27 Punten

Wim op den dries Politie Twente scoort 46.27 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 21.02 punten scoort Arthur Twello slechter dan Wim op den dries Politie Twente op het gebied van Persoonlijke vaardigheden.
Liefde en Relaties

Wim Op Den Dries Politie Twente 40.4 Punten

Wim op den dries Politie Twente scoort 40.4 punten in de Liede en Relatie Catergorie in relatie tot Arthur Twello. Volgens de berekening zal zeker aantrekkingskracht tussen Wim op den dries Politie Twente en Arthur Twello zijn.
Met een verschil van 17.43 punten scoort Arthur Twello beter dan Wim op den dries Politie Twente op Liefdes en Relatie gebied dan Wim op den dries Politie Twente.
Bekijk ook de Combats tussen: