Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Wolf Van Den Dries
Werk & Geld

Wolf Van Den Dries 30.84 Punten

Wolf Van den dries scoort 30.84 punten in de categorie Werk in Geld in relatie tot Arthur Twello. Volgens de berekening is er een zekere aantrekkingskracht op financiel gebied tussen Wolf Van den dries en Arthur Twello zijn.

Met een verschil van 47.28 punten is Arthur Twello de ten opzicht van Wolf Van den dries de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Arthur Twello de leiding geeft over Wolf Van den dries.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 98.71 Punten

Arthur Twello scoort 98.71 punten in relatie tot Wolf Van den dries in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Wolf Van Den Dries 11.06 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Wolf Van den dries 11.06 punten in relatie tot Arthur Twello. Het aantal van 11.06 punten redelijk laag.

Met een verschil van 87.65 punten wint Arthur Twello met gemak van Wolf Van den dries in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Wolf Van Den Dries 76.93 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Wolf Van den dries en Arthur Twello. Wolf Van den dries scoort 76.93 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Liefdes en Relatie.
Met een verschil van 27.01 punten scoort Arthur Twello slechter dan Wolf Van den dries in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: