Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Yaelle Swinkels Gijs Van De Dries
Werk & Geld

Yaelle Swinkels Gijs Van De Dries 68.97 Punten

Yaelle Swinkels Gijs Van De dries scoort 68.97 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Werk en Geld. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Yaelle Swinkels Gijs Van De dries en Arthur Twello op financiel gebied.

Met een verschil van 34.45 punten is Yaelle Swinkels Gijs Van De dries de ten opzicht van Arthur Twello de winnaar in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 36.87 Punten

Arthur Twello scoort 36.87 punten in relatie tot Yaelle Swinkels Gijs Van De dries in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Yaelle Swinkels Gijs Van De Dries 19.41 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Yaelle Swinkels Gijs Van De dries 19.41 punten in relatie tot Arthur Twello. Het aantal van 19.41 punten redelijk laag.

Met een verschil van 17.46 punten scoort Arthur Twello beter dan Yaelle Swinkels Gijs Van De dries in de categorie persoonlijke vaardigheden dan Yaelle Swinkels Gijs Van De dries.
Liefde en Relaties

Yaelle Swinkels Gijs Van De Dries 10.56 Punten

Yaelle Swinkels Gijs Van De dries scoort 10.56 punten in relatie tot Arthur Twello op Liefdes en Relatie gebied. 10.56 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Yaelle Swinkels Gijs Van De dries en Arthur Twello zal niet heel sterk zijn.
Met een verschil van 41.74 punten heeft Yaelle Swinkels Gijs Van De dries verloren van Arthur Twello in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: