Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Astrid Broekmeulen vs Kim Vranken
Werk & Geld

Kim Vranken 8.79 Punten

In relatie tot Astrid Broekmeulen scoort Kim Vranken 8.79 punten tot in de categorie Werk en Geld. Het aantal van 8.79 punten weinig. Financieel gezien zal Kim Vranken zich niet erg aangetrokken voelen tot Astrid Broekmeulen.

Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Astrid Broekmeulen de leiding geeft over Kim Vranken. Met een verschil van 40.32 punten is Astrid Broekmeulen de ten opzicht van Kim Vranken de winnaar in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Astrid Broekmeulen 72.1 Punten

Astrid Broekmeulen scoort 72.1 punten in relatie tot Kim Vranken in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Kim Vranken 12.92 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Kim Vranken 12.92 punten in relatie tot Astrid Broekmeulen. Het aantal van 12.92 punten redelijk laag.

Met een verschil van 59.18 punten is Astrid Broekmeulen ruim de winner ten opzichte van Kim Vranken in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Kim Vranken 6.8 Punten

In de categorie Liefde en Relaties scoort Kim Vranken 6.8 punten in relatie tot Astrid Broekmeulen. Het aantal van 6.8 punten is heel laag.
Met een verschil van 78.96 punten heeft Kim Vranken duidelijk verloren van Kim Vranken in de Liefde en Relaties categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: