Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Astrid Van De Vreugde vs Merve Akyol
Werk & Geld

Merve Akyol 53.92 Punten

In de categorie Werk en Geld scoort Merve Akyol 53.92 punten in relatie tot Astrid Van De vreugde. De samenwerkverhouding tussen Merve Akyol en Astrid Van De vreugde kan sterk zijn.

Met een verschil van 41.2 punten is Astrid Van De vreugde de ten opzicht van Merve Akyol de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Astrid Van De vreugde de leiding geeft over Merve Akyol.
Persoonlijke Vaardigheden

Astrid Van De Vreugde 50.81 Punten

Astrid Van De vreugde scoort 50.81 punten in relatie tot Merve Akyol in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Merve Akyol 11.15 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Merve Akyol 11.15 punten in relatie tot Astrid Van De vreugde. Het aantal van 11.15 punten redelijk laag.

Met een verschil van 39.66 punten is Astrid Van De vreugde de ten opzicht van Merve Akyol de winnaar in de Persoonlijke Vaardigheden categorie.
Liefde en Relaties

Merve Akyol 78.37 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Merve Akyol en Astrid Van De vreugde. Merve Akyol scoort 78.37 punten in relatie tot Astrid Van De vreugde in de categorie Liefdes en Relatie.
Met een verschil van 56.44 punten heeft Astrid Van De vreugde ruim verloren van Merve Akyol in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: