Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Astrid Van Het Bolscher vs Mark Hilhorst Axess Liften
Werk & Geld

Mark Hilhorst Axess Liften 38.41 Punten

Volgens de berekening is kan er een zekere aantrekkingskracht op financiel gebied tussen Mark Hilhorst axess liften en Astrid Van het Bolscher zijn. Mark Hilhorst axess liften scoort 38.41 punten in de categorie Werk in Geld in relatie tot Astrid Van het Bolscher.

Met 31.13 punten verschil is Astrid Van het Bolscher de ten opzicht van Mark Hilhorst axess liften de winnaar in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Astrid Van Het Bolscher 1.48 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Astrid Van het Bolscher 1.48 punten in relatie tot Mark Hilhorst axess liften. Het aantal van 1.48 punten behoorlijk laag.

Mark Hilhorst Axess Liften 93.51 Punten

Mark Hilhorst axess liften scoort 93.51 punten in relatie tot Astrid Van het Bolscher in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 92.03 punten wint Mark Hilhorst axess liften ruim van Astrid Van het Bolscher in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Mark Hilhorst Axess Liften 96.15 Punten

Volgens de berekening is de aantrekkingskracht tot Astrid Van het Bolscher zeer groot. Mark Hilhorst axess liften scoort 96.15 punten in relatie tot Astrid Van het Bolscher in de categorie Liefdes en Relatie.
In de Liefdes en Relatie categorie heeft Astrid Van het Bolscher met ruim 83.56 punten verloren van Astrid Van het Bolscher.
Bekijk ook de Combats tussen: