Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Astrid Vrakking vs Gonny En Rudi Ijssennagger
Werk & Geld

Gonny En Rudi Ijssennagger 71.65 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Gonny en Rudi IJssennagger en Astrid Vrakking. Gonny en Rudi IJssennagger scoort 71.65 punten in relatie tot Astrid Vrakking in de categorie werk en geld.

Met een duidelijk verschil van 55.07 punten is Gonny en Rudi IJssennagger de ten opzicht van Astrid Vrakking in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Astrid Vrakking de werknemer is van Gonny en Rudi IJssennagger.
Persoonlijke Vaardigheden

Astrid Vrakking 43.88 Punten

Astrid Vrakking scoort 43.88 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Gonny En Rudi Ijssennagger 1.45 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gonny en Rudi IJssennagger 1.45 punten in relatie tot Astrid Vrakking. Het aantal van 1.45 punten behoorlijk laag.

Met een verschil van 42.43 punten is Astrid Vrakking ten opzichte van Gonny en Rudi IJssennagger de winnaar in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Gonny En Rudi Ijssennagger 23.23 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Gonny en Rudi IJssennagger 23.23 punten in relatie tot Astrid Vrakking. De aantrekkingskracht tussen Gonny en Rudi IJssennagger en Astrid Vrakking is er maar zal niet heel erg sterk zijn.
Met een verschil van 42.01 punten heeft Gonny en Rudi IJssennagger verloren van Astrid Vrakking in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: