Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Aukje Keizer Postma vs Pascale Van Roest Ijsselstein
Werk & Geld

Pascale Van Roest Ijsselstein 22.35 Punten

Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht op het gebied van Werk en Geld tussen Pascale Van Roest IJsselstein en Aukje Keizer Postma zijn. Pascale Van Roest IJsselstein scoort namelijk 22.35 punten in relatie tot Aukje Keizer Postma in de categorie Werk en Geld.

In deze categorie heeft, met een verschil van 69.24 punten, Pascale Van Roest IJsselstein duidelijk verloren van Aukje Keizer Postma.
Persoonlijke Vaardigheden

Aukje Keizer Postma 46.6 Punten

Aukje Keizer Postma scoort 46.6 punten in relatie tot Pascale Van Roest IJsselstein in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Pascale Van Roest Ijsselstein 71.18 Punten

Pascale Van Roest IJsselstein scoort 71.18 punten in relatie tot Aukje Keizer Postma in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 24.58 punten scoort Aukje Keizer Postma slechter dan Pascale Van Roest IJsselstein op het gebied van Persoonlijke vaardigheden.
Liefde en Relaties

Pascale Van Roest Ijsselstein 38.9 Punten

Volgens de berekeningen is er een zekere aantrekkingskracht tussen Pascale Van Roest IJsselstein en Aukje Keizer Postma. Pascale Van Roest IJsselstein scoort 38.9 punten in relatie tot Aukje Keizer Postma in de categorie Liefde en Relaties.
Met 26.51 punten verschil scoort wint Aukje Keizer Postma in de Liefdes en Relatie categorie van Pascale Van Roest IJsselstein.
Bekijk ook de Combats tussen: