Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Axel Amersfoort vs Jos Patty En Max Jordan Leijendekkers
Werk & Geld

Jos Patty En Max Jordan Leijendekkers 62.91 Punten

Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Jos Patty en Max Jordan Leijendekkers en Axel Amersfoort op financiel gebied. Jos Patty en Max Jordan Leijendekkers scoort 62.91 punten in relatie tot Axel Amersfoort in de categorie Werk en Geld.

Met 26.36 punten scoort Jos Patty en Max Jordan Leijendekkers minder dan Axel Amersfoort op het gebied van werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Axel Amersfoort 52.55 Punten

Axel Amersfoort scoort 52.55 punten in relatie tot Jos Patty en Max Jordan Leijendekkers in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Jos Patty En Max Jordan Leijendekkers 70.17 Punten

Jos Patty en Max Jordan Leijendekkers scoort 70.17 punten in relatie tot Axel Amersfoort in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 17.62 punten scoort Jos Patty en Max Jordan Leijendekkers beter dan Axel Amersfoort in de categorie persoonlijke vaardigheden dan Axel Amersfoort.
Liefde en Relaties

Jos Patty En Max Jordan Leijendekkers 22.68 Punten

Binnen Liefde en Relatie heeft Jos Patty en Max Jordan Leijendekkers 22.68 punten in relatie tot Axel Amersfoort. Er is een zekere aantrekkingskracht tussen Jos Patty en Max Jordan Leijendekkers en Axel Amersfoort, maar groot is deze niet.
In de Liefdes en Relatie categorie heeft Axel Amersfoort met maaar 5.6 punten verschil, net gewonnnen van Jos Patty en Max Jordan Leijendekkers.
Bekijk ook de Combats tussen: