Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Axel Terlien Nederhorst Den Berg vs Manon Van Norden
Werk & Geld

Manon Van Norden 66.16 Punten

Manon Van norden scoort 66.16 punten in relatie tot Axel Terlien Nederhorst den berg in de categorie Werk en Geld. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Manon Van norden en Axel Terlien Nederhorst den berg op financiel gebied.

Met een verschil van 23.15 punten scoort Axel Terlien Nederhorst den berg slechter dan Manon Van norden op het gebied van werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Axel Terlien Nederhorst Den Berg 10.53 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Axel Terlien Nederhorst den berg 10.53 punten in relatie tot Manon Van norden. Het aantal van 10.53 punten redelijk laag.

Manon Van Norden 74.87 Punten

Manon Van norden scoort 74.87 punten in relatie tot Axel Terlien Nederhorst den berg in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 64.34 punten is Manon Van norden ruim de winner ten opzichte van Axel Terlien Nederhorst den berg in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Manon Van Norden 97.89 Punten

Manon Van norden scoort 97.89 punten in relatie tot Axel Terlien Nederhorst den berg in de categorie Liefdes en Relatie. Volgens de berekening is de aantrekkingskracht tot Axel Terlien Nederhorst den berg zeer groot.
Met 9.73 punten verschil scoort Manon Van norden net iets beter dan Axel Terlien Nederhorst den berg op Liefdes en Relatie gebied.
Bekijk ook de Combats tussen: