Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Axelle Van Vliet vs Olav Van Renesse Duivenbode
Werk & Geld

Olav Van Renesse Duivenbode 45.44 Punten

Volgens onze berekening kan op gebied van Werk en Geld er chemie zijn tussen Olav Van Renesse Duivenbode en axelle Van Vliet. Olav Van Renesse Duivenbode scoort 45.44 punten op financiel gebied in relatie tot axelle Van Vliet.

Het ligt volgens de berekening voor de hand dat axelle Van Vliet de leiding geeft over Olav Van Renesse Duivenbode. Met een verschil van 48.88 punten is axelle Van Vliet de ten opzicht van Olav Van Renesse Duivenbode de winnaar in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Axelle Van Vliet 46.57 Punten

axelle Van Vliet scoort 46.57 punten in relatie tot Olav Van Renesse Duivenbode in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Olav Van Renesse Duivenbode 4.08 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Olav Van Renesse Duivenbode 4.08 punten in relatie tot axelle Van Vliet. Het aantal van 4.08 punten behoorlijk laag.

Met een verschil van 42.49 punten is axelle Van Vliet ten opzichte van Olav Van Renesse Duivenbode de winnaar in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Olav Van Renesse Duivenbode 65.34 Punten

Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Olav Van Renesse Duivenbode en axelle Van Vliet. Olav Van Renesse Duivenbode scoort 65.34 punten in relatie tot axelle Van Vliet in deze categorie.
Met een verschil van 56.18 punten heeft Olav Van Renesse Duivenbode ruim gewonnen van axelle Van Vliet in deze categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: