Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Axelle Van Zoelen vs Becx Lieuw Van Der Meijs
Werk & Geld

Becx Lieuw Van Der Meijs 56.39 Punten

De samenwerkverhouding tussen Becx Lieuw Van der Meijs en axelle Van Zoelen kan sterk zijn. Volgens onze berekening scoor, in de categorie Werk en Geld, Becx Lieuw Van der Meijs 56.39 punten in relatie tot axelle Van Zoelen.

Met 19.93 punten verschil scoort Becx Lieuw Van der Meijs beter dan axelle Van Zoelen in de categorie werk en geld dan axelle Van Zoelen.
Persoonlijke Vaardigheden

Axelle Van Zoelen 34.34 Punten

axelle Van Zoelen scoort 34.34 punten in relatie tot Becx Lieuw Van der Meijs in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Becx Lieuw Van Der Meijs 4.52 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Becx Lieuw Van der Meijs 4.52 punten in relatie tot axelle Van Zoelen. Het aantal van 4.52 punten behoorlijk laag.

Met een verschil van 29.82 punten scoort Becx Lieuw Van der Meijs slechter dan axelle Van Zoelen op het gebied van Persoonlijke vaardigheden.
Liefde en Relaties

Becx Lieuw Van Der Meijs 72.27 Punten

Becx Lieuw Van der Meijs scoort 72.27 punten in relatie tot axelle Van Zoelen in deze categorie. Volgens de berekeningen is er een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Becx Lieuw Van der Meijs en axelle Van Zoelen.
In deze categorie wint axelle Van Zoelen met een verschil van 11.13 punten van Becx Lieuw Van der Meijs.
Bekijk ook de Combats tussen: