Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Ayhan Yaramis vs Cihan Tozbey
Werk & Geld

Cihan Tozbey 37.96 Punten

Cihan Tozbey scoort 37.96 punten in de categorie Werk in Geld in relatie tot Ayhan Yaramis. Volgens de berekening is er een zekere aantrekkingskracht op financiel gebied tussen Cihan Tozbey en Ayhan Yaramis zijn.

Met een duidelijk verschil van 50.45 punten is Ayhan Yaramis de ten opzicht van Cihan Tozbey in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Cihan Tozbey de werknemer is van Ayhan Yaramis.
Persoonlijke Vaardigheden

Ayhan Yaramis 31.69 Punten

Ayhan Yaramis scoort 31.69 punten in relatie tot Cihan Tozbey in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Cihan Tozbey 0.15 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Cihan Tozbey 0.15 punten in relatie tot Ayhan Yaramis. Het aantal van 0.15 punten behoorlijk laag.

Met een verschil van 31.54 punten is Ayhan Yaramis de ten opzicht van Cihan Tozbey de winnaar in de Persoonlijke Vaardigheden categorie.
Liefde en Relaties

Cihan Tozbey 2.37 Punten

Op Liefdes en Relatie gebied scoort Cihan Tozbey 2.37 punten in relatie tot Ayhan Yaramis. 2.37 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Cihan Tozbey en Ayhan Yaramis zal dan ook niet heel goed zijn.
Met een verschil van 12.11 punten scoort Ayhan Yaramis beter dan Cihan Tozbey op Liefdes en Relatie gebied dan Cihan Tozbey.
Bekijk ook de Combats tussen: