Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Baldar Sawaj Yildirim Murat vs Patricia Ijsseldijk
Werk & Geld

Patricia Ijsseldijk 7.12 Punten

In de categorie Werk en Geld scoort Patricia IJsseldijk 7.12 punten in relatie tot baldar sawaj Yildirim Murat. Het aantal van 7.12 punten is vrij weinig. In Financieel opzicht zal er geen chemie tussen Patricia IJsseldijk en baldar sawaj Yildirim Murat zijn.

Met een verschil van 10.17 punten scoort baldar sawaj Yildirim Murat beter dan Patricia IJsseldijk in de categorie werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Baldar Sawaj Yildirim Murat 26.09 Punten

baldar sawaj Yildirim Murat scoort 26.09 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Patricia Ijsseldijk 47.29 Punten

Patricia IJsseldijk scoort 47.29 punten in relatie tot baldar sawaj Yildirim Murat in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 21.2 punten scoort baldar sawaj Yildirim Murat slechter dan Patricia IJsseldijk op het gebied van Persoonlijke vaardigheden.
Liefde en Relaties

Patricia Ijsseldijk 56.7 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Patricia IJsseldijk 56.7 punten in relatie tot baldar sawaj Yildirim Murat. De aantrekkingskracht tussen Patricia IJsseldijk en baldar sawaj Yildirim Murat is sterk.
Met een verschil van 19.93 punten scoort baldar sawaj Yildirim Murat beter dan Patricia IJsseldijk op Liefdes en Relatie gebied dan Patricia IJsseldijk.
Bekijk ook de Combats tussen: