Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Banne Noord De Amsterdan Dennis vs Vlist Der Jacqueline Van
Werk & Geld

Vlist Der Jacqueline Van 75.36 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Vlist der Jacqueline Van en banne Noord De amsterdan Dennis. Vlist der Jacqueline Van scoort 75.36 punten in relatie tot banne Noord De amsterdan Dennis in de categorie werk en geld.

Met een duidelijk verschil van 52.43 punten is Vlist der Jacqueline Van de ten opzicht van banne Noord De amsterdan Dennis in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat banne Noord De amsterdan Dennis de werknemer is van Vlist der Jacqueline Van.
Persoonlijke Vaardigheden

Banne Noord De Amsterdan Dennis 69.29 Punten

banne Noord De amsterdan Dennis scoort 69.29 punten in relatie tot Vlist der Jacqueline Van in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Vlist Der Jacqueline Van 66.7 Punten

Vlist der Jacqueline Van scoort 66.7 punten in relatie tot banne Noord De amsterdan Dennis in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met 2.59 punten verschil scoort banne Noord De amsterdan Dennis net iets beter dan Vlist der Jacqueline Van in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Vlist Der Jacqueline Van 67.21 Punten

Vlist der Jacqueline Van scoort 67.21 punten in relatie tot banne Noord De amsterdan Dennis in de categorie Liefdes en Relatie. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Vlist der Jacqueline Van en banne Noord De amsterdan Dennis.
Met 0.38 punten verschil scoort Vlist der Jacqueline Van net iets beter dan banne Noord De amsterdan Dennis op Liefdes en Relatie gebied.
Bekijk ook de Combats tussen: