Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Barbara Oortgiesen vs Gerard Van Ijsselmuiden
Werk & Geld

Gerard Van Ijsselmuiden 75.84 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Gerard Van IJsselmuiden en Barbara Oortgiesen. Gerard Van IJsselmuiden scoort 75.84 punten in relatie tot Barbara Oortgiesen in de categorie werk en geld.

Met een verschil van 11.72 punten scoort Barbara Oortgiesen beter dan Gerard Van IJsselmuiden in de categorie werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Barbara Oortgiesen 15.28 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Barbara Oortgiesen 15.28 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 15.28 punten redelijk laag.

Gerard Van Ijsselmuiden 54.98 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 54.98 punten in relatie tot Barbara Oortgiesen in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 39.7 punten is Gerard Van IJsselmuiden de ten opzicht van Barbara Oortgiesen de winnaar in de Persoonlijke Vaardigheden categorie.
Liefde en Relaties

Gerard Van Ijsselmuiden 79.74 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Gerard Van IJsselmuiden en Barbara Oortgiesen. Gerard Van IJsselmuiden scoort 79.74 punten in relatie tot Barbara Oortgiesen in de categorie Liefdes en Relatie.
Met een verschil van 78.78 punten heeft Gerard Van IJsselmuiden met gemak gewonnen van Barbara Oortgiesen in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: