Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Barbera Cornelissen vs Laura Maartense Van Tol
Werk & Geld

Laura Maartense Van Tol 98.12 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Laura Maartense Van tol 98.12 punten ten opzichte van Barbera Cornelissen. De werk- aantrekkingskracht en/of financiele aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Laura Maartense Van tol en Barbera Cornelissen.

Met een verschil van 79.55 punten heeft Laura Maartense Van tol met gemak gewonnen van Barbera Cornelissen op het gebied van Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Barbera Cornelissen 53.97 Punten

Barbera Cornelissen scoort 53.97 punten in relatie tot Laura Maartense Van tol in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Laura Maartense Van Tol 10.15 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Laura Maartense Van tol 10.15 punten in relatie tot Barbera Cornelissen. Het aantal van 10.15 punten redelijk laag.

Met een verschil van 43.82 punten is Barbera Cornelissen ten opzichte van Laura Maartense Van tol de winnaar in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Laura Maartense Van Tol 62.38 Punten

Laura Maartense Van tol scoort 62.38 punten in relatie tot Barbera Cornelissen in de categorie Liefdes en Relatie. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Laura Maartense Van tol en Barbera Cornelissen.
Met een verschil van 34.74 punten is Barbera Cornelissen de ten opzicht van Laura Maartense Van tol de winnaar in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: