Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Barneveld Sedney Maritza vs Patricia Ijsseldijk
Werk & Geld

Patricia Ijsseldijk 18.91 Punten

In de Werk en Geld sfeer scoort Patricia IJsseldijk 18.91 punten in relatie tot Barneveld Sedney Maritza. 18.91 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht op het financiele vlak tussen Patricia IJsseldijk en Barneveld Sedney Maritza zal dan ook niet heel goed zijn.

Met een verschil van 77.01 punten heeft Barneveld Sedney Maritza met gemak gewonnen van Patricia IJsseldijk op het gebied van Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Barneveld Sedney Maritza 55.6 Punten

Barneveld Sedney Maritza scoort 55.6 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Patricia Ijsseldijk 46.95 Punten

Patricia IJsseldijk scoort 46.95 punten in relatie tot Barneveld Sedney Maritza in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met 8.65 punten verschil scoort Barneveld Sedney Maritza net iets beter dan Patricia IJsseldijk in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Patricia Ijsseldijk 51.18 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Patricia IJsseldijk 51.18 punten in relatie tot Barneveld Sedney Maritza. De aantrekkingskracht tussen Patricia IJsseldijk en Barneveld Sedney Maritza is sterk.
Met een verschil van 16.45 punten scoort Patricia IJsseldijk beter dan Barneveld Sedney Maritza op Liefdes en Relatie gebied dan Barneveld Sedney Maritza.
Bekijk ook de Combats tussen: