Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Bart Gladpootjes vs Gerard Van Ijsselmuiden
Werk & Geld

Gerard Van Ijsselmuiden 47.25 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 47.25 punten op financiel gebied in relatie tot Bart Gladpootjes. Volgens de berekening zal op gebied van Werk en Geld er chemie zijn tussen Gerard Van IJsselmuiden en Bart Gladpootjes.

Met een verschil van 48.8 punten is Bart Gladpootjes de ten opzicht van Gerard Van IJsselmuiden de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Bart Gladpootjes de leiding geeft over Gerard Van IJsselmuiden.
Persoonlijke Vaardigheden

Bart Gladpootjes 88.84 Punten

Bart Gladpootjes scoort 88.84 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Gerard Van Ijsselmuiden 7.22 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 7.22 punten in relatie tot Bart Gladpootjes. Het aantal van 7.22 punten behoorlijk laag.

Met een verschil van 81.62 punten wint Bart Gladpootjes met gemak van Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Gerard Van Ijsselmuiden 15.45 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 15.45 punten in relatie tot Bart Gladpootjes op Liefdes en Relatie gebied. 15.45 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Gerard Van IJsselmuiden en Bart Gladpootjes zal niet heel sterk zijn.
Met een verschil van 21.35 punten scoort Gerard Van IJsselmuiden slechter dan Bart Gladpootjes in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: