Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Bart Glasbergen vs Gerard Van Ijsselmuiden
Werk & Geld

Gerard Van Ijsselmuiden 70.13 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Gerard Van IJsselmuiden en Bart Glasbergen. Gerard Van IJsselmuiden scoort 70.13 punten in relatie tot Bart Glasbergen in de categorie werk en geld.

Met een verschil van 48.21 punten is Gerard Van IJsselmuiden de ten opzicht van Bart Glasbergen de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Gerard Van IJsselmuiden de leiding geeft over Bart Glasbergen.
Persoonlijke Vaardigheden

Bart Glasbergen 10.75 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Bart Glasbergen 10.75 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 10.75 punten redelijk laag.

Gerard Van Ijsselmuiden 69.81 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 69.81 punten in relatie tot Bart Glasbergen in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 59.06 punten is Gerard Van IJsselmuiden ruim de winner ten opzichte van Bart Glasbergen in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Gerard Van Ijsselmuiden 16.88 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 16.88 punten in relatie tot Bart Glasbergen op Liefdes en Relatie gebied. 16.88 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Gerard Van IJsselmuiden en Bart Glasbergen zal niet heel sterk zijn.
Met een verschil van 33.79 punten is Bart Glasbergen de ten opzicht van Gerard Van IJsselmuiden de winnaar in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: