Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Bart Jan Glastra Van Loon vs Gerard Van Ijsselmuiden
Werk & Geld

Gerard Van Ijsselmuiden 37.12 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 37.12 punten in de categorie Werk in Geld in relatie tot Bart Jan Glastra Van loon. Volgens de berekening is er een zekere aantrekkingskracht op financiel gebied tussen Gerard Van IJsselmuiden en Bart Jan Glastra Van loon zijn.

Met een verschil van 29.07 punten scoort Bart Jan Glastra Van loon slechter dan Gerard Van IJsselmuiden op het gebied van werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Bart Jan Glastra Van Loon 59.89 Punten

Bart Jan Glastra Van loon scoort 59.89 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Gerard Van Ijsselmuiden 12.64 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 12.64 punten in relatie tot Bart Jan Glastra Van loon. Het aantal van 12.64 punten redelijk laag.

Met een verschil van 47.25 punten is Bart Jan Glastra Van loon ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden de winnaar in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Gerard Van Ijsselmuiden 2.32 Punten

Op Liefdes en Relatie gebied scoort Gerard Van IJsselmuiden 2.32 punten in relatie tot Bart Jan Glastra Van loon. 2.32 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Gerard Van IJsselmuiden en Bart Jan Glastra Van loon zal dan ook niet heel goed zijn.
Met een verschil van 26.42 punten scoort Gerard Van IJsselmuiden slechter dan Bart Jan Glastra Van loon in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: