Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Bart Sicot vs Patricia Ijsseldijk
Werk & Geld

Patricia Ijsseldijk 27.3 Punten

Patricia IJsseldijk scoort 27.3 punten in relatie tot Bart Sicot in de categorie Werk en Geld. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht op het gebied van Werk en Geld tussen Patricia IJsseldijk en Bart Sicot zijn.

Met een duidelijk verschil van 59.85 punten is Bart Sicot de ten opzicht van Patricia IJsseldijk in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Patricia IJsseldijk de werknemer is van Bart Sicot.
Persoonlijke Vaardigheden

Bart Sicot 9.75 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Bart Sicot 9.75 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk. Het aantal van 9.75 punten behoorlijk laag.

Patricia Ijsseldijk 30.18 Punten

Patricia IJsseldijk scoort 30.18 punten in relatie tot Bart Sicot in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 20.43 punten scoort Bart Sicot slechter dan Patricia IJsseldijk op het gebied van Persoonlijke vaardigheden.
Liefde en Relaties

Patricia Ijsseldijk 82.96 Punten

Binnen Liefdes en Relaties scoort Patricia IJsseldijk 82.96 punten ten opzichte van Bart Sicot. De aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot.
Met een verschil van 11.4 punten scoort Bart Sicot beter dan Patricia IJsseldijk op Liefdes en Relatie gebied dan Patricia IJsseldijk.
Bekijk ook de Combats tussen: