Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Bastiaan Gladpootjes vs Gerard Van Ijsselmuiden
Werk & Geld

Gerard Van Ijsselmuiden 76.72 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 76.72 punten in relatie tot Bastiaan Gladpootjes in de categorie werk en geld. Volgens onze berekening is er een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Gerard Van IJsselmuiden en Bastiaan Gladpootjes.

Met 39.41 punten verschil is Gerard Van IJsselmuiden de ten opzicht van Bastiaan Gladpootjes de winnaar in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Bastiaan Gladpootjes 51.22 Punten

Bastiaan Gladpootjes scoort 51.22 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Gerard Van Ijsselmuiden 60.85 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 60.85 punten in relatie tot Bastiaan Gladpootjes in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met 9.63 punten verschil scoort Gerard Van IJsselmuiden net iets beter dan Bastiaan Gladpootjes in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Gerard Van Ijsselmuiden 73.54 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 73.54 punten in relatie tot Bastiaan Gladpootjes in deze categorie. Volgens de berekeningen is er een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Gerard Van IJsselmuiden en Bastiaan Gladpootjes.
Met 23.41 punten verschil scoort wint Bastiaan Gladpootjes in de Liefdes en Relatie categorie van Gerard Van IJsselmuiden.
Bekijk ook de Combats tussen: