Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Bastiaan Van Vredendaal vs Christien Dijk
Werk & Geld

Christien Dijk 4.35 Punten

In de categorie Werk en Geld scoort Christien Dijk 4.35 punten in relatie tot Bastiaan Van vredendaal. Het aantal van 4.35 punten is vrij weinig. In Financieel opzicht zal er geen chemie tussen Christien Dijk en Bastiaan Van vredendaal zijn.

Met een duidelijk verschil van 58 punten is Bastiaan Van vredendaal de ten opzicht van Christien Dijk in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Christien Dijk de werknemer is van Bastiaan Van vredendaal.
Persoonlijke Vaardigheden

Bastiaan Van Vredendaal 62.66 Punten

Bastiaan Van vredendaal scoort 62.66 punten in relatie tot Christien Dijk in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Christien Dijk 15.64 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Christien Dijk 15.64 punten in relatie tot Bastiaan Van vredendaal. Het aantal van 15.64 punten redelijk laag.

Met een verschil van 47.02 punten is Bastiaan Van vredendaal ten opzichte van Christien Dijk de winnaar in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Christien Dijk 50.27 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Christien Dijk 50.27 punten in relatie tot Bastiaan Van vredendaal. De aantrekkingskracht tussen Christien Dijk en Bastiaan Van vredendaal is sterk.
Met een verschil van 47.4 punten heeft Christien Dijk verloren van Bastiaan Van vredendaal in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: