Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Bastiaan Vogelpoel vs Glastra Gerrits Everhardus
Werk & Geld

Glastra Gerrits Everhardus 29.25 Punten

Glastra Gerrits everhardus scoort 29.25 punten in relatie tot Bastiaan Vogelpoel in de categorie Werk en Geld. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht op het gebied van Werk en Geld tussen Glastra Gerrits everhardus en Bastiaan Vogelpoel zijn.

Met een duidelijk verschil van 50.28 punten is Bastiaan Vogelpoel de ten opzicht van Glastra Gerrits everhardus in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Glastra Gerrits everhardus de werknemer is van Bastiaan Vogelpoel.
Persoonlijke Vaardigheden

Bastiaan Vogelpoel 60.49 Punten

Bastiaan Vogelpoel scoort 60.49 punten in relatie tot Glastra Gerrits everhardus in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Glastra Gerrits Everhardus 23.94 Punten

Glastra Gerrits everhardus scoort 23.94 punten in relatie tot Bastiaan Vogelpoel in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 36.55 punten is Bastiaan Vogelpoel de ten opzicht van Glastra Gerrits everhardus de winnaar in de Persoonlijke Vaardigheden categorie.
Liefde en Relaties

Glastra Gerrits Everhardus 83.08 Punten

Binnen Liefdes en Relaties scoort Glastra Gerrits everhardus 83.08 punten ten opzichte van Bastiaan Vogelpoel. De aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot.
Met een verschil van 10.55 punten scoort Glastra Gerrits everhardus beter dan Bastiaan Vogelpoel op Liefdes en Relatie gebied dan Bastiaan Vogelpoel.
Bekijk ook de Combats tussen: