Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Benidorm Jason Sstuart vs Patricia Ijsseldijk
Werk & Geld

Patricia Ijsseldijk 18.43 Punten

In de Werk en Geld sfeer scoort Patricia IJsseldijk 18.43 punten in relatie tot Benidorm Jason sstuart. 18.43 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht op het financiele vlak tussen Patricia IJsseldijk en Benidorm Jason sstuart zal dan ook niet heel goed zijn.

Met een verschil van 72.57 punten heeft Benidorm Jason sstuart met gemak gewonnen van Patricia IJsseldijk op het gebied van Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Benidorm Jason Sstuart 95.87 Punten

Benidorm Jason sstuart scoort 95.87 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Patricia Ijsseldijk 98.12 Punten

Patricia IJsseldijk scoort 98.12 punten in relatie tot Benidorm Jason sstuart in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met 2.25 punten verschil scoort Patricia IJsseldijk net iets beter dan Benidorm Jason sstuart in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Patricia Ijsseldijk 69.9 Punten

Patricia IJsseldijk scoort 69.9 punten in relatie tot Benidorm Jason sstuart in de categorie Liefdes en Relatie. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Patricia IJsseldijk en Benidorm Jason sstuart.
Met een verschil van 13.91 punten scoort Patricia IJsseldijk beter dan Benidorm Jason sstuart op Liefdes en Relatie gebied dan Benidorm Jason sstuart.
Bekijk ook de Combats tussen: