Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Benistant Purmerend vs Pascale Van Roest Ijsselstein
Werk & Geld

Pascale Van Roest Ijsselstein 86.17 Punten

De financiele of werk- aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Pascale Van Roest IJsselstein en Benistant Purmerend. Binnen Werk en Geld scoort Pascale Van Roest IJsselstein 86.17 punten ten opzichte van Benistant Purmerend.

Met 16.23 punten verschil scoort Pascale Van Roest IJsselstein beter dan Benistant Purmerend in de categorie werk en geld dan Benistant Purmerend.
Persoonlijke Vaardigheden

Benistant Purmerend 4.37 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Benistant Purmerend 4.37 punten in relatie tot Pascale Van Roest IJsselstein. Het aantal van 4.37 punten behoorlijk laag.

Pascale Van Roest Ijsselstein 65.57 Punten

Pascale Van Roest IJsselstein scoort 65.57 punten in relatie tot Benistant Purmerend in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 61.2 punten is Pascale Van Roest IJsselstein ruim de winner ten opzichte van Benistant Purmerend in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Pascale Van Roest Ijsselstein 49.14 Punten

Pascale Van Roest IJsselstein scoort 49.14 punten in relatie tot Benistant Purmerend in deze categorie. Volgens onze berekening bestaat er aantrekkingskracht tussen Pascale Van Roest IJsselstein en Benistant Purmerend.
Met een verschil van 30.12 punten verliest Benistant Purmerend van Pascale Van Roest IJsselstein in deze categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: