Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Bert Albert En Sandra Keetelaar vs Marie Zwevegem
Werk & Geld

Marie Zwevegem 6.75 Punten

In de categorie Werk en Geld scoort marie zwevegem 6.75 punten in relatie tot Bert Albert en Sandra Keetelaar. Het aantal van 6.75 punten is vrij weinig. In Financieel opzicht zal er geen chemie tussen marie zwevegem en Bert Albert en Sandra Keetelaar zijn.

Met een duidelijk verschil van 55.4 punten is Bert Albert en Sandra Keetelaar de ten opzicht van marie zwevegem in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat marie zwevegem de werknemer is van Bert Albert en Sandra Keetelaar.
Persoonlijke Vaardigheden

Bert Albert En Sandra Keetelaar 10.59 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Bert Albert en Sandra Keetelaar 10.59 punten in relatie tot marie zwevegem. Het aantal van 10.59 punten redelijk laag.

Marie Zwevegem 69.56 Punten

marie zwevegem scoort 69.56 punten in relatie tot Bert Albert en Sandra Keetelaar in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 58.97 punten is marie zwevegem ruim de winner ten opzichte van Bert Albert en Sandra Keetelaar in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Marie Zwevegem 12.92 Punten

marie zwevegem scoort 12.92 punten in relatie tot Bert Albert en Sandra Keetelaar op Liefdes en Relatie gebied. 12.92 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen marie zwevegem en Bert Albert en Sandra Keetelaar zal niet heel sterk zijn.
In de Liefdes en Relatie categorie heeft Bert Albert en Sandra Keetelaar met ruim 81.49 punten heeft gewonnnen van marie zwevegem.
Bekijk ook de Combats tussen: