Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Bert Kraaijenhagen vs Jill De Lange Groningen
Werk & Geld

Jill De Lange Groningen 19.67 Punten

In de Werk en Geld sfeer scoort Jill De lange Groningen 19.67 punten in relatie tot Bert Kraaijenhagen. 19.67 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht op het financiele vlak tussen Jill De lange Groningen en Bert Kraaijenhagen zal dan ook niet heel goed zijn.

Met een verschil van 22.89 punten scoort Jill De lange Groningen slechter dan Bert Kraaijenhagen op het gebied van werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Bert Kraaijenhagen 96.43 Punten

Bert Kraaijenhagen scoort 96.43 punten in relatie tot Jill De lange Groningen in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Jill De Lange Groningen 12.97 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Jill De lange Groningen 12.97 punten in relatie tot Bert Kraaijenhagen. Het aantal van 12.97 punten redelijk laag.

Met een verschil van 83.46 punten wint Bert Kraaijenhagen met gemak van Jill De lange Groningen in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Jill De Lange Groningen 7.48 Punten

Op Liefdes en Relatie gebied scoort Jill De lange Groningen 7.48 punten in relatie tot Bert Kraaijenhagen. 7.48 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Jill De lange Groningen en Bert Kraaijenhagen zal dan ook niet heel goed zijn.
Met een verschil van 73.55 punten heeft Bert Kraaijenhagen met gemak gewonnen van Jill De lange Groningen in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: