Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Bertine Last Vahl vs Gonny En Rudi Ijssennagger
Werk & Geld

Gonny En Rudi Ijssennagger 72.9 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Gonny en Rudi IJssennagger en Bertine Last Vahl. Gonny en Rudi IJssennagger scoort 72.9 punten in relatie tot Bertine Last Vahl in de categorie werk en geld.

Met een verschil van 36.59 punten is Gonny en Rudi IJssennagger de ten opzicht van Bertine Last Vahl de winnaar in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Bertine Last Vahl 95.89 Punten

Bertine Last Vahl scoort 95.89 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Gonny En Rudi Ijssennagger 55.36 Punten

Gonny en Rudi IJssennagger scoort 55.36 punten in relatie tot Bertine Last Vahl in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 40.53 punten is Bertine Last Vahl ten opzichte van Gonny en Rudi IJssennagger de winnaar in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Gonny En Rudi Ijssennagger 85.81 Punten

Binnen Liefdes en Relaties scoort Gonny en Rudi IJssennagger 85.81 punten ten opzichte van Bertine Last Vahl. De aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot.
Met 4.82 punten verschil scoort Gonny en Rudi IJssennagger net iets beter dan Bertine Last Vahl op Liefdes en Relatie gebied.
Bekijk ook de Combats tussen: