Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Betina Van Der Glas vs Gerard Van Ijsselmuiden
Werk & Geld

Gerard Van Ijsselmuiden 90.57 Punten

De werk- aantrekkingskracht en/of financiele aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Gerard Van IJsselmuiden en Betina Van der Glas. Binnen Werk en Geld scoort Gerard Van IJsselmuiden 90.57 punten ten opzichte van Betina Van der Glas.

In deze categorie heeft, met een verschil van 66.69 punten, Betina Van der Glas duidelijk verloren van Gerard Van IJsselmuiden.
Persoonlijke Vaardigheden

Betina Van Der Glas 13.91 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Betina Van der Glas 13.91 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 13.91 punten redelijk laag.

Gerard Van Ijsselmuiden 95.28 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 95.28 punten in relatie tot Betina Van der Glas in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 81.37 punten wint Gerard Van IJsselmuiden met gemak van Betina Van der Glas in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Gerard Van Ijsselmuiden 24.41 Punten

Binnen Liefde en Relatie heeft Gerard Van IJsselmuiden 24.41 punten in relatie tot Betina Van der Glas. Er is een zekere aantrekkingskracht tussen Gerard Van IJsselmuiden en Betina Van der Glas, maar groot is deze niet.
Met een verschil van 57.71 punten heeft Betina Van der Glas ruim gewonnen van Gerard Van IJsselmuiden in deze categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: