Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Bettina Van Der Glas vs Gerard Van Ijsselmuiden
Werk & Geld

Gerard Van Ijsselmuiden 65.97 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 65.97 punten in relatie tot Bettina Van der Glas in de categorie Werk en Geld. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Gerard Van IJsselmuiden en Bettina Van der Glas op financiel gebied.

Met een verschil van 10.92 punten scoort Gerard Van IJsselmuiden beter dan Bettina Van der Glas in de categorie werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Bettina Van Der Glas 92.85 Punten

Bettina Van der Glas scoort 92.85 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Gerard Van Ijsselmuiden 59.24 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 59.24 punten in relatie tot Bettina Van der Glas in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 33.61 punten is Bettina Van der Glas de ten opzicht van Gerard Van IJsselmuiden de winnaar in de Persoonlijke Vaardigheden categorie.
Liefde en Relaties

Gerard Van Ijsselmuiden 47.87 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 47.87 punten in de Liede en Relatie Catergorie in relatie tot Bettina Van der Glas. Volgens de berekening zal zeker aantrekkingskracht tussen Gerard Van IJsselmuiden en Bettina Van der Glas zijn.
Met een verschil van 32.93 punten is Bettina Van der Glas de ten opzicht van Gerard Van IJsselmuiden de winnaar in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: