Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Binnert Jan Glastra vs Gerard Van Ijsselmuiden
Werk & Geld

Gerard Van Ijsselmuiden 76.52 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Gerard Van IJsselmuiden en binnert Jan Glastra. Gerard Van IJsselmuiden scoort 76.52 punten in relatie tot binnert Jan Glastra in de categorie werk en geld.

Met een verschil van 46.97 punten is Gerard Van IJsselmuiden de ten opzicht van binnert Jan Glastra de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Gerard Van IJsselmuiden de leiding geeft over binnert Jan Glastra.
Persoonlijke Vaardigheden

Binnert Jan Glastra 63.84 Punten

binnert Jan Glastra scoort 63.84 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Gerard Van Ijsselmuiden 12.41 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 12.41 punten in relatie tot binnert Jan Glastra. Het aantal van 12.41 punten redelijk laag.

Met een verschil van 51.43 punten is binnert Jan Glastra ruim de winner ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Gerard Van Ijsselmuiden 98.53 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 98.53 punten in relatie tot binnert Jan Glastra in de categorie Liefdes en Relatie. Volgens de berekening is de aantrekkingskracht tot binnert Jan Glastra zeer groot.
Met een verschil van 25.79 punten scoort binnert Jan Glastra slechter dan Gerard Van IJsselmuiden in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: