Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Bosch Den Redouan vs Gonny En Rudi Ijssennagger
Werk & Geld

Gonny En Rudi Ijssennagger 63.54 Punten

Gonny en Rudi IJssennagger scoort 63.54 punten in relatie tot bosch den Redouan in de categorie Werk en Geld. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Gonny en Rudi IJssennagger en bosch den Redouan op financiel gebied.

Met een verschil van 11.06 punten scoort bosch den Redouan beter dan Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Bosch Den Redouan 97.86 Punten

bosch den Redouan scoort 97.86 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Gonny En Rudi Ijssennagger 45.56 Punten

Gonny en Rudi IJssennagger scoort 45.56 punten in relatie tot bosch den Redouan in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 52.3 punten is bosch den Redouan ruim de winner ten opzichte van Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Gonny En Rudi Ijssennagger 28.97 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Gonny en Rudi IJssennagger 28.97 punten in relatie tot bosch den Redouan. De aantrekkingskracht tussen Gonny en Rudi IJssennagger en bosch den Redouan is er maar zal niet heel erg sterk zijn.
Met een verschil van 64.65 punten heeft bosch den Redouan duidelijk gewonnen van Gonny en Rudi IJssennagger in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: