Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Bouchra Seddiki Rotterdam vs Patricia Ijsseldijk
Werk & Geld

Patricia Ijsseldijk 0.05 Punten

In relatie tot Bouchra Seddiki Rotterdam scoort Patricia IJsseldijk 0.05 punten tot in de categorie Werk en Geld. Het aantal van 0.05 punten weinig. Financieel gezien zal Patricia IJsseldijk zich niet erg aangetrokken voelen tot Bouchra Seddiki Rotterdam.

Met 17.37 punten verschil scoort Bouchra Seddiki Rotterdam beter dan Patricia IJsseldijk in de categorie werk en geld dan Patricia IJsseldijk.
Persoonlijke Vaardigheden

Bouchra Seddiki Rotterdam 59.03 Punten

Bouchra Seddiki Rotterdam scoort 59.03 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Patricia Ijsseldijk 26.17 Punten

Patricia IJsseldijk scoort 26.17 punten in relatie tot Bouchra Seddiki Rotterdam in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 32.86 punten is Bouchra Seddiki Rotterdam de ten opzicht van Patricia IJsseldijk de winnaar in de Persoonlijke Vaardigheden categorie.
Liefde en Relaties

Patricia Ijsseldijk 18.75 Punten

De aantrekkingskracht tussen Patricia IJsseldijk en Bouchra Seddiki Rotterdam zal niet heel sterk zijn. Patricia IJsseldijk scoort namelijk maar 18.75 punten in relatie tot Bouchra Seddiki Rotterdam in de categorie Liefde en Relaties.
Met een verschil van 59.94 punten heeft Bouchra Seddiki Rotterdam ruim gewonnen van Patricia IJsseldijk in deze categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: