Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Boudewijn Tuinenburg vs Rob Van Leeuwen Zaandam
Werk & Geld

Rob Van Leeuwen Zaandam 71.38 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Rob Van leeuwen Zaandam en Boudewijn Tuinenburg. Rob Van leeuwen Zaandam scoort 71.38 punten in relatie tot Boudewijn Tuinenburg in de categorie werk en geld.

Met een verschil van 44.34 punten is Rob Van leeuwen Zaandam de ten opzicht van Boudewijn Tuinenburg de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Rob Van leeuwen Zaandam de leiding geeft over Boudewijn Tuinenburg.
Persoonlijke Vaardigheden

Boudewijn Tuinenburg 21.35 Punten

Boudewijn Tuinenburg scoort 21.35 punten in relatie tot Rob Van leeuwen Zaandam in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Rob Van Leeuwen Zaandam 53.79 Punten

Rob Van leeuwen Zaandam scoort 53.79 punten in relatie tot Boudewijn Tuinenburg in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 32.44 punten is Rob Van leeuwen Zaandam de ten opzicht van Boudewijn Tuinenburg de winnaar in de Persoonlijke Vaardigheden categorie.
Liefde en Relaties

Rob Van Leeuwen Zaandam 60.71 Punten

Rob Van leeuwen Zaandam scoort 60.71 punten in relatie tot Boudewijn Tuinenburg in de categorie Liefdes en Relatie. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Rob Van leeuwen Zaandam en Boudewijn Tuinenburg.
Met een verschil van 28.13 punten scoort Boudewijn Tuinenburg slechter dan Rob Van leeuwen Zaandam in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: