Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Boudewijn Vahrmeijer vs Gonny En Rudi Ijssennagger
Werk & Geld

Gonny En Rudi Ijssennagger 98.9 Punten

De werk- aantrekkingskracht en/of financiele aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Gonny en Rudi IJssennagger en Boudewijn Vahrmeijer. Binnen Werk en Geld scoort Gonny en Rudi IJssennagger 98.9 punten ten opzichte van Boudewijn Vahrmeijer.

Met een verschil van 54.49 punten is Boudewijn Vahrmeijer ten opzichte van Gonny en Rudi IJssennagger de verliezer in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Boudewijn Vahrmeijer 68.39 Punten

Boudewijn Vahrmeijer scoort 68.39 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Gonny En Rudi Ijssennagger 41.4 Punten

Gonny en Rudi IJssennagger scoort 41.4 punten in relatie tot Boudewijn Vahrmeijer in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 26.99 punten scoort Gonny en Rudi IJssennagger slechter dan Boudewijn Vahrmeijer op het gebied van Persoonlijke vaardigheden.
Liefde en Relaties

Gonny En Rudi Ijssennagger 62.43 Punten

Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Gonny en Rudi IJssennagger en Boudewijn Vahrmeijer. Gonny en Rudi IJssennagger scoort 62.43 punten in relatie tot Boudewijn Vahrmeijer in deze categorie.
Met een verschil van 51.91 punten heeft Gonny en Rudi IJssennagger ruim gewonnen van Boudewijn Vahrmeijer in deze categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: