Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Boudewijn Vahrmeijr vs Gonny En Rudi Ijssennagger
Werk & Geld

Gonny En Rudi Ijssennagger 22.9 Punten

Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht op het gebied van Werk en Geld tussen Gonny en Rudi IJssennagger en Boudewijn vahrmeijr zijn. Gonny en Rudi IJssennagger scoort namelijk 22.9 punten in relatie tot Boudewijn vahrmeijr in de categorie Werk en Geld.

Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Boudewijn vahrmeijr de leiding geeft over Gonny en Rudi IJssennagger. Met een verschil van 45 punten is Boudewijn vahrmeijr de ten opzicht van Gonny en Rudi IJssennagger de winnaar in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Boudewijn Vahrmeijr 83.36 Punten

Boudewijn vahrmeijr scoort 83.36 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Gonny En Rudi Ijssennagger 7.9 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gonny en Rudi IJssennagger 7.9 punten in relatie tot Boudewijn vahrmeijr. Het aantal van 7.9 punten behoorlijk laag.

Liefde en Relaties

Gonny En Rudi Ijssennagger 26.43 Punten

Binnen Liefde en Relatie heeft Gonny en Rudi IJssennagger 26.43 punten in relatie tot Boudewijn vahrmeijr. Er is een zekere aantrekkingskracht tussen Gonny en Rudi IJssennagger en Boudewijn vahrmeijr, maar groot is deze niet.
In de Liefdes en Relatie categorie wint Boudewijn vahrmeijr met een duidelijk verschil van 60.03 punten van Gonny en Rudi IJssennagger.
Bekijk ook de Combats tussen: